Permanent
SoColor Beauty

Termékleírás

AZ ÖNBIZALOM SZÍNEI

Tartós krémhajfesték

A SOCOLOR.beauty önbeállító krémhajfesték használata rendkívül egyszerű, eredménye előrelátható, úgyhogy száz százalékig megbízhatsz benne. A fejlett színanyagok biztosítják a hosszantartó hatást és az ősz hajszálak tökéletes fedését. A hajápoló Cera-OilTM komplex telt fényt kölcsönöz a hajnak, lesimítja és a következő

festésig táplálja a hajszálakat. Kizárólag Matrix oxydantokkal keverd!

 

Természetes árnyalatok

Az előkevert árnyalatok kollekciója a legtermészetesebb hatást eredményezi. Vendégeidet elkápráztathatod a hideg, arany, esetleg vörösréz színekkel, vagy a népszerű, divatos Mokka tónusokkal, netán a Fémes gyöngyház árnyalattal.

Divatszínek

A divatos színárnyalatokkal intenzív, vibráló tónusokat hozhatsz létre. A hosszantartó, káprázatos vörös hajért próbáld ki a RED+ árnyalatokat, amely rendkívül hatékony

pigmenteket tartalmaz.

Szőke árnyalatok

Kíméletesen, egy lépésben létrehozhatsz szőke árnyalatokat a természetes bézs színtől egészen a hűvös szőkéig. A High-Lift Blonde termékcsaládot a 7-es vagy annál világosabb színmélységű haj felvilágosításához alkalmazhatod. Az Ultra.Blonde árnyalatokkal pedig akár 5 színmélységgel is felvilágosíthatod vendéged haját a nem kívánatos meleg árnyalatok nélkül.

Az ősz hajszálak mélyreható fedése

Az ősz hajszálak tökéletes fedése érdekében válaszd az 500-as extra fedést biztosító termékcsaládot. 50%-nál több őszhajszál esetében a Dream.Age színárnyalataival érhetsz el divatos eredményt tökéletes fedéssel.

Clear

A pigmentmentes, határtalan lehetőségeket nyújtó árnyalat kiválóan használható a nap csókolta haj szőkítéséhez vagy melírozáshoz. Más árnyalatokkal való kombinációban lehetővé teszi a színskálád bővítését.

MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGED LEHET,

EGYETLEN TUBUSBAN

2 az 1-ben Booster vagy vörös melírok

A SoRED-et használhatod önállóan is, és 15 perc alatt csodálatos kontrasztos vörös melíreket hozhatsz létre természetes vagy akár festett hajon. A SoRED-et alkalmazhatod boosterként vagy a nagyobb intenzitás céljából hozzákeverheted valamelyik SOCOLOR.beauty árnyalathoz. A pasztell hatás érdekében kombináld a SOCOLOR.beauty Clearrel. Kizárólag Matrix oxydantokkal keverd!